WordPress support

Alles waar je tegen aanloopt met je WordPress website kunnen we bij helpen. We werken snel en professioneel. 

Deze werkzaamheden doen wij tegen tarief van 75 euro per uur ex btw. Doordat wij de hele dag met WordPress werken weten we snel de aanpassingen door te voeren. Door onze kennis van website optimalisatie (seo en snelheid) doen we de aanpassingen op de juiste manier. Kan iets beter dan dat jij het voorsteld, dan melden we dat. 

Los support € 75,- per uur.

Focus op je eigen werk en geef het aanpassen van de content van je website uit handen. Snel en professioneel gedaan. Koop je meer uren aan? Dan krijg je een korting.

Hoe werkt het? 

Wil je wat aanpassen op je website dan stuur je via de supportafdeling een mail met wat je wilt aanpassen. Is het meteen duidelijk dan voeren wij het werk binnen 24 uur door. Bij onduidelijkheid sturen we je een mail om de aanpassing toe te lichten.  

Bij grotere aanpassingen is het mogelijk eerst een schatting van de tijd te maken. Zo weet je waar je aan toe bent. Wanneer de werkzaamheden meer dan 10% over de geschatte tijdsplanning heen gaan, overlegt Firma Netjes over vervolgstappen. Zo voorkomen we onverwachte kosten.

Als werkzaamheden meer tijd kosten dan je hebt aangekocht wordt het uurtarief van 75 euro ex btw gehanteerd of je hebt de mogelijkheid om nieuwe uren aan te schaffen.

Als de besproken werkzaamheden zijn afgerond sturen we je een uren specificatie, plus een overzicht van de resterende tijd op de strippenkaart.

Kleine lettertjes

  1. De werkzaamheden worden via de supportafdeling doorgegeven
  2. Binnen 24 uur wordt er gereageerd door Firma Netjes 
  3. Mailen, telefonisch advies of technische uitleg wordt van de strippenkaart afgeschreven.
  4. Prepaid uren hebben een geldigheid van 1 jaar.
  5. Voor urgente werkzaamheden buiten kantooruren (ma-vr van 9.00 tot 18.00) wordt de geboekte tijd verhoogt met 50%.
  6. Je kan op elk moment besluiten de strippenkaart te annuleren. 75% van het openstaande bedrag wordt dan gecrediteerd.

Benieuwd of we wat voor je kunnen betekenen?

Copyright All Rights Reserved © 2003 – 2021

Scroll naar top